ARTISTIC Putty

ARTISTIC Putty

Putty egy szabályokat áttörő formula, monomer mentes összetételének köszönhetően teljesen forradalmi alkotás a szakmában. Semmilyen más terméknek nincs olyan könnyű anyag használata, mint a Puttynak. 

Formázz, Alakíts, Változtasd, Játsz vele, ameddig csak akarsz.... 

Listázás:
Rendezés:

OPENING ACT - SAV MENTES PRIMER 15ML

A természetes köröm keratinjához kötődik, miközben kémiai alapot biztosít, a Rock Hard LED GEL vagy Rock Hard Liquid & Powder termékekhez. Savmentes köröm alapozó.15 ml. 0,5 Fl. Oz.tapadás elősegítőkétoldalú ragasztóként működikdupla kovalens kötésűnagyon vékony rétegben kell felvinnifényes réteget képez

3 290 Ft

pH NAIL PREP

pH NAIL PREPAz Artistic pH Nail Prep-nek az a feladata, hogy eltávolítsa a természetes köröm lemezen található nedvességet és olajat minden egyes műköröm, körömlakk vagy esetleg géllakk használata előtt.Ez a termék semmilyen illat- vagy festék anyagot nem tartalmaz, nyugodtan maradhat a természetes köröm lemezeken és ezzel semmilyen nyomot nem hagy maga után. Gyors és hatásos száradást eredményez, ezzel elérve egy tökéletes dehidratált és ph egyensúlyban lévő köröm felületet, a tökéletes tapadás

1 990 Ft

PUTTY NO CLEANSE SEALER

Artistic No Cleanse Sealer egy gyorsés egyszerű, univerzális fedőbevonata Putty vagy más körömkezelésekkihangsúlyozásához.

5 390 Ft

PUTTY PRO TOOL

Ecset és spatula egyben, használatával a művészikivitelezésen kívül másra nem is kell figyelned. A Putty ProTool a Putty alkalmazást, felhelyezést, formázást, kezeléstkönnyíti meg. A nyél egyik végén #10 műanyag ecset, amásikon a spatula.

7 490 Ft

PUTTY TRANSLUCENT

A Putty 23%-kal fényesebb/könnyebb, mint az acryl,16%-kal jobb súlyban és fényben, mint a hagyományoszselé és legalább addig tuti kitart. Szuper jól ragad, nemválik le vagy szakad fel, mialatt viseled. Tökéletes akárépített köröm, vagy tip alkalmazásban. A Putty-val nemkell idegeskedni az arányokat illetően vagy a feleslegesidő kapcsán.Tökéletes egy felső réteg alkalmazásra, vagy a Colour Gloss illetve a Colour Revolution termékkel együtt alkalmazva.

18 990 Ft

PUTTY SOFT WHITE

A Putty 23%-kal fényesebb/könnyebb, mint az acryl,16%-kal jobb súlyban és fényben, mint a hagyományoszselé és legalább addig tuti kitart. Szuper jól ragad, nemválik le vagy szakad fel, mialatt viseled. Tökéletes akárépített köröm, vagy tip alkalmazásban. A Putty-val nemkell idegeskedni az arányokat illetően vagy a feleslegesidő kapcsán.Remek választás a Bright White helyett, ha egy lágyabb pink&white árnyalatot keresel.

18 990 Ft

PUTTY BRIGHT WHITE

A Putty 23%-kal fényesebb/könnyebb, mint az acryl,16%-kal jobb súlyban és fényben, mint a hagyományoszselé és legalább addig tuti kitart. Szuper jól ragad, nemválik le vagy szakad fel, mialatt viseled. Tökéletes akárépített köröm, vagy tip alkalmazásban. A Putty-val nemkell idegeskedni az arányokat illetően vagy a feleslegesidő kapcsán.Ez a szuper fényes fehér tökéletes árnyalat az intenzív pink&fehér körömhöz.

18 990 Ft

PUTTY BLUSH PINK

A Putty 23%-kal fényesebb/könnyebb, mint az acryl,16%-kal jobb súlyban és fényben, mint a hagyományoszselé és legalább addig tuti kitart. Szuper jól ragad, nemválik le vagy szakad fel, mialatt viseled. Tökéletes akárépített köröm, vagy tip alkalmazásban. A Putty-val nemkell idegeskedni az arányokat illetően vagy a feleslegesidő kapcsán.Azonnal szembetűnő, de nem túl fényes; egy hagyományos pink&fehér kezeléshez tökéletes.

18 990 Ft

PUTTY PINK CONCEALER

A Putty 23%-kal fényesebb/könnyebb, mint az acryl,16%-kal jobb súlyban és fényben, mint a hagyományoszselé és legalább addig tuti kitart. Szuper jól ragad, nemválik le vagy szakad fel, mialatt viseled. Tökéletes akárépített köröm, vagy tip alkalmazásban. A Putty-val nemkell idegeskedni az arányokat illetően vagy a feleslegesidő kapcsán.Rejtő szín a köröm számára. Elrejti az apró tökéletlenségeket, és segít a hibátlan megjelenésben.

18 990 Ft

PUTTY NUDE CONCEALER

A Putty 23%-kal fényesebb/könnyebb, mint az acryl,16%-kal jobb súlyban és fényben, mint a hagyományoszselé és legalább addig tuti kitart. Szuper jól ragad, nemválik le vagy szakad fel, mialatt viseled. Tökéletes akárépített köröm, vagy tip alkalmazásban. A Putty-val nemkell idegeskedni az arányokat illetően vagy a feleslegesidő kapcsán.Melegebb tónus, mint a Pink Concealer. Elrejti az apró tökéletlenségeket, és segít a hibátlan megjelenésben.

18 990 Ft

L&P LIQUID TÉGELY

Kerámiából készült liquid tartó tégely. Tömör állagának köszönhetően, nincs többé kiöntött folyadék, ami minden műkörmös rémálma.Tökéletes belső kialakításának köszönhetően nem roncsolja az ecsetek sörtéjét, használata teljesen biztonságos.Parafa dugója lehetővé teszi, hogy szagmentesen tároljuk a liquidünket a szalonban, teljesen levegő mentesen zár, így nem párolog el a folyadékunk és gazdaságosabb is.

3 490 Ft

PUTTY INTRO KIT

INTRO KIT TARTALMA:Translucent 120ml Shaping Liquid Putty Pro ToolTube Key

24 990 Ft

PUTTY PINK&WHITE KIT

PINK & WHITE KIT TARTALMA:TranslucentBright WhiteBlush Pink240ml Shaping LiquidpH Nail PrepOpening ActNo Cleanse SealerPutty Pro Tool2 Tube Keys

49 990 Ft

PUTTY MASTER KIT

MASTER KIT TARTALMA:TranslucentBright WhiteBlush PinkNude Concealer240ml Shaping Liquid60ml Nail Surface CleanserpH Nail Prep, Opening Act,No Cleanse SealerPutty Pro Tool4 Tube Keys

79 990 Ft

PUTTY SHAPING LIQUID 120ml

MONOMER & 7 MENTES KÉSZÍTMÉNY:KerozinmentesDBP-mentesFormaldehid-mentesFormaldehid gyanta-mentesKámformentesTPHP-mentesXylon-mentesFORMÁZZ, HOSSZABÍTS ÉS JÁTSSZ!A Putty Shaping Liquid könnyedén a helyérecsúsztatja a Putty-t, irritáló szagoktól, monomerektőlvagy más, nem biztonságos kemikáliáktól mentesen.Kiszerelések:- 125 ml (500 ml monomernek felel meg)- 250 ml (1000 ml monomer tartalmú folyadéknak felel meg)Takarékosan használjuk! A formázó folyadék nem aktiválja a kezelt készítménye

3 990 Ft

PUTTY SHAPING LIQUID 240ml

MONOMER & 7 MENTES KÉSZÍTMÉNY:KerozinmentesDBP-mentesFormaldehid-mentesFormaldehid gyanta-mentesKámformentesTPHP-mentesXylon-mentesFORMÁZZ, HOSSZABÍTS ÉS JÁTSSZ!A Putty Shaping Liquid könnyedén a helyérecsúsztatja a Putty-t, irritáló szagoktól, monomerektőlvagy más, nem biztonságos kemikáliáktól mentesen.Kiszerelések:- 125 ml (500 ml monomernek felel meg)- 250 ml (1000 ml monomer tartalmú folyadéknak felel meg)Takarékosan használjuk! A formázó folyadék nem aktiválja a kezelt készítménye

5 990 Ft

PUTTY SZINTETIKUS ECSETLAZÍTÓ

Putty Szintetikus ecsetlazító: új életet lehel a beszáradt,merev szintetikus ecset szőrszálai közé, a hibátlan,sima Putty alkalmazásokhoz és a minden akadálytlegyűrő művészi kivitelhez.Használata:Mártsuk az ecsetet szükség szerint, a Putty SyntheticBrush Conditioner-be, töröljük le a fölösleges folyadékota szőrökről. A következő használat előtt ne felejtsük elPutty Shaping Liquid-be mártani. Töröljük szárazra azecsetet egy szálmentes lapkával, és hajrá.

3 190 Ft