ARTISTIC Putty

ARTISTIC Putty
Listázás:
Rendezés:

OPENING ACT - SAV MENTES PRIMER 15ML

A természetes köröm keratinjához kötődik, miközben kémiai alapot biztosít, a Rock Hard LED GEL vagy Rock Hard Liquid & Powder termékekhez. Savmentes köröm alapozó.15 ml. 0,5 Fl. Oz.tapadás elősegítőkétoldalú ragasztóként működikdupla kovalens kötésűnagyon vékony rétegben kell felvinnifényes réteget képez

3 290 Ft

pH NAIL PREP

pH NAIL PREPAz Artistic pH Nail Prep-nek az a feladata, hogy eltávolítsa a természetes köröm lemezen található nedvességet és olajat minden egyes műköröm, körömlakk vagy esetleg géllakk használata előtt.Ez a termék semmilyen illat- vagy festék anyagot nem tartalmaz, nyugodtan maradhat a természetes köröm lemezeken és ezzel semmilyen nyomot nem hagy maga után. Gyors és hatásos száradást eredményez, ezzel elérve egy tökéletes dehidratált és ph egyensúlyban lévő köröm felületet, a tökéletes tapadás

1 990 Ft

PUTTY NO CLEANSE SEALER

Artistic No Cleanse Sealer egy gyorsés egyszerű, univerzális fedőbevonata Putty vagy más körömkezelésekkihangsúlyozásához.

5 390 Ft

PUTTY PRO TOOL

Ecset és spatula egyben, használatával a művészikivitelezésen kívül másra nem is kell figyelned. A Putty ProTool a Putty alkalmazást, felhelyezést, formázást, kezeléstkönnyíti meg. A nyél egyik végén #10 műanyag ecset, amásikon a spatula.

7 490 Ft

PUTTY TRANSLUCENT

A Putty 23%-kal fényesebb/könnyebb, mint az acryl,16%-kal jobb súlyban és fényben, mint a hagyományoszselé és legalább addig tuti kitart. Szuper jól ragad, nemválik le vagy szakad fel, mialatt viseled. Tökéletes akárépített köröm, vagy tip alkalmazásban. A Putty-val nemkell idegeskedni az arányokat illetően vagy a feleslegesidő kapcsán.Tökéletes egy felső réteg alkalmazásra, vagy a Colour Gloss illetve a Colour Revolution termékkel együtt alkalmazva.

18 990 Ft

PUTTY SOFT WHITE

A Putty 23%-kal fényesebb/könnyebb, mint az acryl,16%-kal jobb súlyban és fényben, mint a hagyományoszselé és legalább addig tuti kitart. Szuper jól ragad, nemválik le vagy szakad fel, mialatt viseled. Tökéletes akárépített köröm, vagy tip alkalmazásban. A Putty-val nemkell idegeskedni az arányokat illetően vagy a feleslegesidő kapcsán.Remek választás a Bright White helyett, ha egy lágyabb pink&white árnyalatot keresel.

18 990 Ft

PUTTY BRIGHT WHITE

A Putty 23%-kal fényesebb/könnyebb, mint az acryl,16%-kal jobb súlyban és fényben, mint a hagyományoszselé és legalább addig tuti kitart. Szuper jól ragad, nemválik le vagy szakad fel, mialatt viseled. Tökéletes akárépített köröm, vagy tip alkalmazásban. A Putty-val nemkell idegeskedni az arányokat illetően vagy a feleslegesidő kapcsán.Ez a szuper fényes fehér tökéletes árnyalat az intenzív pink&fehér körömhöz.

18 990 Ft

PUTTY BLUSH PINK

A Putty 23%-kal fényesebb/könnyebb, mint az acryl,16%-kal jobb súlyban és fényben, mint a hagyományoszselé és legalább addig tuti kitart. Szuper jól ragad, nemválik le vagy szakad fel, mialatt viseled. Tökéletes akárépített köröm, vagy tip alkalmazásban. A Putty-val nemkell idegeskedni az arányokat illetően vagy a feleslegesidő kapcsán.Azonnal szembetűnő, de nem túl fényes; egy hagyományos pink&fehér kezeléshez tökéletes.

18 990 Ft

PUTTY PINK CONCEALER

A Putty 23%-kal fényesebb/könnyebb, mint az acryl,16%-kal jobb súlyban és fényben, mint a hagyományoszselé és legalább addig tuti kitart. Szuper jól ragad, nemválik le vagy szakad fel, mialatt viseled. Tökéletes akárépített köröm, vagy tip alkalmazásban. A Putty-val nemkell idegeskedni az arányokat illetően vagy a feleslegesidő kapcsán.Rejtő szín a köröm számára. Elrejti az apró tökéletlenségeket, és segít a hibátlan megjelenésben.

18 990 Ft

PUTTY NUDE CONCEALER

A Putty 23%-kal fényesebb/könnyebb, mint az acryl,16%-kal jobb súlyban és fényben, mint a hagyományoszselé és legalább addig tuti kitart. Szuper jól ragad, nemválik le vagy szakad fel, mialatt viseled. Tökéletes akárépített köröm, vagy tip alkalmazásban. A Putty-val nemkell idegeskedni az arányokat illetően vagy a feleslegesidő kapcsán.Melegebb tónus, mint a Pink Concealer. Elrejti az apró tökéletlenségeket, és segít a hibátlan megjelenésben.

18 990 Ft

PUTTY SHAPING LIQUID 120ml

MONOMER & 7-MENTES KÉSZÍTMÉNY:KerozinmentesDBP-mentesFormaldehid-mentesFormaldehid gyanta-mentesKámformentesTPHP-mentesXylon-mentesFORMÁZZ, HOSSZABÍTS ÉS JÁTSSZ!A Putty Shaping Liquid könnyedén a helyérecsúsztatja a Putty-t, irritáló szagoktól, monomerektőlvagy más, nem biztonságos kemikáliáktól mentesen.125 ml Shaping Liquid 500 ml monomernek felel meg,a 250 ml pedig 1000 ml monomer tartalmú folyadékkalegyenértékű. Takarékosan használjuk! A formázó folyadék nem aktiválja a kezelt készí

3 990 Ft

PUTTY SHAPING LIQUID 240ml

MONOMER & 7-MENTES KÉSZÍTMÉNY:KerozinmentesDBP-mentesFormaldehid-mentesFormaldehid gyanta-mentesKámformentesTPHP-mentesXylon-mentesFORMÁZZ, HOSSZABÍTS ÉS JÁTSSZ!A Putty Shaping Liquid könnyedén a helyérecsúsztatja a Putty-t, irritáló szagoktól, monomerektőlvagy más, nem biztonságos kemikáliáktól mentesen.125 ml Shaping Liquid 500 ml monomernek felel meg,a 250 ml pedig 1000 ml monomer tartalmú folyadékkalegyenértékű. Takarékosan használjuk! A formázó folyadék nem aktiválja a kezelt készí

5 990 Ft

PUTTY SZINTETIKUS ECSETLAZÍTÓ

Szintetikus ecsetlazító: új életet lehel a beszáradt,merev szintetikus ecset szőrszálai közé, a hibátlan,sima Putty alkalmazásokhoz és a minden akadálytlegyűrő művészi kivitelhez.Használata:Mártsuk az ecsetet szükség szerint, a Putty SyntheticBrush Conditioner-be, töröljük le a fölösleges folyadékota szőrökről. A következő használat előtt ne felejtsük elPutty Shaping Liquid-be mártani. Töröljük szárazra azecsetet egy szálmentes lapkával, és hajrá.

3 190 Ft

PUTTY INTRO KIT

INTRO KIT TARTALMA:Translucent 120ml Shaping Liquid Putty Pro ToolTube Key

24 990 Ft

PUTTY PINK&WHITE KIT

PINK & WHITE KIT TARTALMA:TranslucentBright WhiteBlush Pink240ml Shaping LiquidpH Nail PrepOpening ActNo Cleanse SealerPutty Pro Tool2 Tube Keys

49 990 Ft

PUTTY MASTER KIT

MASTER KIT TARTALMA:TranslucentBright WhiteBlush PinkNude Concealer240ml Shaping Liquid60ml Nail Surface CleanserpH Nail Prep, Opening Act,No Cleanse SealerPutty Pro Tool4 Tube Keys

79 990 Ft