POLYGEL

POLYGEL

                                                                                                        

Zselé könnyedsége és a porcelán stabilitásával lett megalkotva.


Artistic Putty egy új generációs, extrém sűrű, nem égető, tökéletesen és korlátlan ideig formázható, könnyedén reszelhető hibrid anyag.


A tubusos kiszerelésnek köszönhetően könnyű, gyors és tiszta munkát biztosít.


Pontos adagolásának köszönhetően nincs anyagveszteség.


Kötés után fixálni kell, majd reszelővel formázható.


A tapasztalt körmös szakemberek egyből felfedezik a könnyű kezelhetőséget, a kezdők és a tanulók viszont rövidebb idő alatt, egyszerűen elsajátíthatják a termék használatát, ezáltal rövidebb idő alatt válhatnak professzionális szakemberekké.


Formázz, Alakíts, Változtasd, Játssz vele, ameddig csak akarsz.... 

Listázás:
Rendezés:

PUTTY TRANSLUCENT 60gr

A Putty 23%-kal fényesebb/könnyebb, mint az acryl,16%-kal jobb súlyban és fényben, mint a hagyományoszselé és legalább addig tuti kitart. Szuper jól ragad, nemválik le vagy szakad fel, mialatt viseled. Tökéletes akárépített köröm, vagy tip alkalmazásban. A Putty-val nemkell idegeskedni az arányokat illetően vagy a feleslegesidő kapcsán.Tökéletes egy felső réteg alkalmazásra, vagy a Colour Gloss illetve a Colour Revolution termékkel együtt alkalmazva.

11 990 Ft

PUTTY SOFT WHITE 60gr

A Putty 23%-kal fényesebb/könnyebb, mint az acryl,16%-kal jobb súlyban és fényben, mint a hagyományoszselé és legalább addig tuti kitart. Szuper jól ragad, nemválik le vagy szakad fel, mialatt viseled. Tökéletes akárépített köröm, vagy tip alkalmazásban. A Putty-val nemkell idegeskedni az arányokat illetően vagy a feleslegesidő kapcsán.Remek választás a Bright White helyett, ha egy lágyabb pink&white árnyalatot keresel.

11 990 Ft

PUTTY BRIGHT WHITE 60gr

A Putty 23%-kal fényesebb/könnyebb, mint az acryl,16%-kal jobb súlyban és fényben, mint a hagyományoszselé és legalább addig tuti kitart. Szuper jól ragad, nemválik le vagy szakad fel, mialatt viseled. Tökéletes akárépített köröm, vagy tip alkalmazásban. A Putty-val nemkell idegeskedni az arányokat illetően vagy a feleslegesidő kapcsán.Ez a szuper fényes fehér tökéletes árnyalat az intenzív pink&fehér körömhöz.

11 990 Ft

PUTTY BLUSH PINK 60gr

A Putty 23%-kal fényesebb/könnyebb, mint az acryl,16%-kal jobb súlyban és fényben, mint a hagyományoszselé és legalább addig tuti kitart. Szuper jól ragad, nemválik le vagy szakad fel, mialatt viseled. Tökéletes akárépített köröm, vagy tip alkalmazásban. A Putty-val nemkell idegeskedni az arányokat illetően vagy a feleslegesidő kapcsán.Azonnal szembetűnő, de nem túl fényes; egy hagyományos pink&fehér kezeléshez tökéletes.

11 990 Ft

PUTTY PINK CONCEALER 60gr

A Putty 23%-kal fényesebb/könnyebb, mint az acryl,16%-kal jobb súlyban és fényben, mint a hagyományoszselé és legalább addig tuti kitart. Szuper jól ragad, nemválik le vagy szakad fel, mialatt viseled. Tökéletes akárépített köröm, vagy tip alkalmazásban. A Putty-val nemkell idegeskedni az arányokat illetően vagy a feleslegesidő kapcsán.Rejtő szín a köröm számára. Elrejti az apró tökéletlenségeket, és segít a hibátlan megjelenésben.

11 990 Ft

PUTTY NUDE CONCEALER 60gr

A Putty 23%-kal fényesebb/könnyebb, mint az acryl,16%-kal jobb súlyban és fényben, mint a hagyományoszselé és legalább addig tuti kitart. Szuper jól ragad, nemválik le vagy szakad fel, mialatt viseled. Tökéletes akárépített köröm, vagy tip alkalmazásban. A Putty-val nemkell idegeskedni az arányokat illetően vagy a feleslegesidő kapcsán.Melegebb tónus, mint a Pink Concealer. Elrejti az apró tökéletlenségeket, és segít a hibátlan megjelenésben.

11 990 Ft