Házhozszállítás

A megrendelt termékeket futárszolgálat szállítja házhoz. Utánvét fizetési mód választása esetén a megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedj megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!


Házhoz szállítás díjszabása


A házhozszállítás 20 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes. 20 000 Ft-ot meg nem haladó rendelés esetén a házhoz szállítás díja 1190 Ft.


Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan


Kizárólag abban az esetben rendeld meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudod fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!