A törléshez való jog

Akkor használja ezt, ha végleg törölni akarja a személyes és minden egyéb adatát a webáruházunkból. Fontos, hogy teljesen megértsük, hogy ez az eljárás végérvényesen törli a fiókját, így többé már nem férhet hozzá vagy nem használhatja.


Az Ön e-mail címe

Hogyan működik ez?

Kapni fog egy e-mailt, benne egy linkkel, amire kattintva törölheti az összes adatát, ami a fiókjában található. Ha valami nem törölhető, az névtelenítve lesz. A link 5 órán át lesz aktív és használható.