Eszközök

Eszközök
Listázás:
Rendezés:

PONTOZÓ TŰ

Artistic Stylus Marble tools egy tökéletes díszítő eszköz az színekhez. Ez a két eszköz a dupla végeikkel,.4 különböző pontozót tartalmaznak, amivel több különböző effektet, díszítési technikát is létre hozhatsz.Használhatod színes zselékhez, porcelánhoz vagy hagyományos lakkokhoz is. Tökéletes marbeling és karcoló technikához.

4 490 Ft

ARTISTIC GEL ECSET - #7 SQUARE

Artistic zselés ecset #7 méret, szögletes Kiváló a tökéletes mosolyvonal kialakításához, letörölni a ragacsos réteget a colour gloss szín felvitele előtt, vagy rétegezésre akár díszítésre is alkalmazható.

3 990 Ft

PUTTY PRO TOOL ECSET

Ecset és spatula egyben, használatával a művészikivitelezésen kívül másra nem is kell figyelned. A Putty ProTool a Putty alkalmazást, felhelyezést, formázást, kezeléstkönnyíti meg. A nyél egyik végén #10 műanyag ecset, amásikon a spatula.

3 990 Ft

ARTISTIC GEL ECSET - #9 OVAL

Artistic zselé ecset #9 méret, oválisA tökéletes épített zseléhez vagy természetes köröm megerősítéséhez kiválóan használható. Nagyon precíz anyag felvitelt érhetünk el vele.

4 490 Ft

ARTISTIC GEL ECSET - #9 SQUARE

Artistic zselé ecset #9 méret, szögletes.Egy picit nagyobb, mint a #9 oval ecset, több anyagot tudsz vele felvenni. Ez az ecset tökéletes Pink&White műkörmök kialakításához.

4 490 Ft

ARTISTIC GEL ECSET - MINI STRIPER

Artistic Mini Striper ecset több funkcióra is alkalmas.Ez egy 0-ás short ecset.- Vékony vonalak festése- Díszítések - Colour gloss lenövés mentes festése a cutikulánál

3 990 Ft

ARTISTIC GEL ECSET - STRIPER

Artistic Striper ecset több funkcióra is alkalmas.Ez egy 0-ás long ecset.- Vékony vonalak festése- Díszítések - Colour gloss lenövés mentes festése a cutikulánál- Márványozási, összemosási technikához

3 990 Ft

ARTISTIC L&P ECSET #8 OVAL

Porcelános ecset100% Kolinszky ecset, nagyon precíz hegyes ecset. Ez a #8 oval ecset tökéletes porcelán műkörmök késztéséhez. A tökéletes mosolyvonal kialakításához is alkalmazható. 3D virágokhoz is tökéletes az Artistic VIP White porral használatával.

8 990 Ft

ARTISTIC BŐRTOLÓ ÉS KAPARÓ

Az Artistic Signature Crystal (swarovski köves, bőr tokkal) bőrfeltoló,kaparó egy két oldalú eszköz. Nem rozsdásodik, professzionális eszköz, amire minden műkörmösnek szüksége van.Elengedhetetlen a természetes körmök előkészítésénél minden egyes műköröm vagy manikűr előtt. Használata:A kanál alakú oldalával told fel a körömágy bőrt finoman elválasztva a köröm lemeztől.A kaparó rész segítségével távolítsuk el a letapadt elhalt bőr darabkákat óvatosan ügyelve arra, hogy a természetes köröm ne sérü

6 490 Ft

C-ÍV HAJLÍTÓ

Artistic C ív hajlító rudai, lehetővé teszik, hogy az elérd a kívánt mélységű hajlítást, legyen az zselé, polygel vagy porcelán. 3 dupla végű rúd segítségével 6 különböző méretet alakíthatunk ki vele.

5 990 Ft

L&P LIQUID TÉGELY

Kerámiából készült liquid tartó tégely. Tömör állagának köszönhetően, nincs többé kiöntött folyadék, ami minden műkörmös rémálma.Tökéletes belső kialakításának köszönhetően nem roncsolja az ecsetek sörtéjét, használata teljesen biztonságos.Parafa dugója lehetővé teszi, hogy szagmentesen tároljuk a liquidünket a szalonban, teljesen levegő mentesen zár, így nem párolog el a folyadékunk és gazdaságosabb is.

2 990 Ft

DIP TÁLKA

DUAL-ENDED DISH Perfect Dip francia mosolyvonal könnyű elkészítéséhez DUAL-ENDED DISH-t alkalmazza. Egyszerűen töltse meg az edényt a kívánt porszínnel. Szórja bele a Perfect Dip port, kerek mosolyvonalat vagy ovális mosolyvonalat készíthet vele. Könnyen használható és tárolható, és kevesebb az anyaghulladéka. Gyors és nagyon egyszerű.

3 490 Ft