KIEGÉSZÍTŐK

KIEGÉSZÍTŐK
Listázás:
Rendezés:

ACTIVATOR

ACTIVATOR A gyors száradáshoz szükséges azzal, hogy felgyorsítja a polimerizáció (kötés) folyamatát. Használd Top Coat (fedő réteg) használata előtt is.Portalaníts, vigyél fel még egy réteg activátort, várjál 20-30 másodpercet és távolítsd el a köröm felületről egy szálmentes törlővel, ezután jöhet a perfect dip top coat befejezés képpen.

2 490 Ft

BRUSH RESTORER - ECSET TISZTÍTÓ

BRUSH RESTORER: A keményre száradt Base Coat és Top Coat ecseted tökéletesen megtisztítja mintha új lenne. Annyi dolgod van, hogy áztasd ebbe az anyagba 5-10percig, és ecseted újra puha lesz. Miután kész vagy csak töröld szárazra az ecseted egy szálmentes papírtörlővel és hagyd hogy ecseted megszáradjon.

2 490 Ft

TOP COAT

TOP COAT: A többi rendszerhez képest finomabb, ez a TOP COAT tökéletes színt biztosít, és akár 14 napig is magas fényű felületet hoz létre.

2 490 Ft

REVIVE BŐRÁPOLÓ OLAJ 15ml

REVIVE CUTICLE OLAJSegít a körmök erősségének megtartásában azzal, hogy hidratálja a körmöket körülvevő bőr felületét. Különleges összetétele hidratál és megvéd a használt területeken,elősegíti a köröm egészséges növekedését és flexibilitását.Összetevők:- Mandula olaj: Természetes ásványi anyagokban gazdag, vitaminjai segítenek a regenerálódásban, mélyen hidratál. - Szezám mag olaj: Zsírsavakat tartalmaz aminek bőrpuhító hatásai vannak, ezzel mélyen táplálja a bőrt.- Sáfrány olaj: Mélyen tá

990 Ft

DIP TÁLKA

DUAL-ENDED DISH Perfect Dip francia mosolyvonal könnyű elkészítéséhez DUAL-ENDED DISH-t alkalmazza. Egyszerűen töltse meg az edényt a kívánt porszínnel. Szórja bele a Perfect Dip port, kerek mosolyvonalat vagy ovális mosolyvonalat készíthet vele. Könnyen használható és tárolható, és kevesebb az anyaghulladéka. Gyors és nagyon egyszerű.

3 490 Ft

PREP

PREP Kezdj a prep használatával a perfect dip előtt, hogy eltávolítsd a felesleges olajat és nedvességet a körömlemezről, ezzel a tökéletes tapadást segíted elő.A Prep egyensúlyozza a köröm pH-ját, hogy készen álljon a Perfect Dip-re.

2 490 Ft

STARTER KIT

A Perfect Dip Starter Kit-ben mindent megtalál, amire szüksége van, hogy megváltoztassa a köröm színezés módját. Nem számít, milyen képzettségi szintje van, a Perfect Dip mesteri lesz. Ha tökéletes mosolyvonalat szeretne elérni, akkor most könnyebb, mint valaha. Teljes körű körmöket kap minden egyes időszakban. - Élénk színek - Gyors és egyszerű alkalmazás - Akár 14 napos viselet. A csomag tartalma: PREP BASE ACTIVATOR TOP COAT BRUSH RESTAURER DIP DISH TÁLKA CLEAR Dip Por

19 990 Ft