KIEGÉSZÍTŐK

KIEGÉSZÍTŐK
Listázás:
Rendezés:

BRUSH RESTORER - ECSET TISZTÍTÓ

BRUSH RESTORER: A Base Coat és Top Coat ecseteket újra életre kelti, a BRUSH RESTORER-ben 5-10 percig az alkalmazások között kell bele rakni. Ha lágyabb a bele ragadt por, egyszerűen használjon szöszmentes törlőt a száraz és tiszta ecsethez.

4 490 Ft

DIP DISH

DUAL-ENDED DISH Perfect Dip francia mosolyvonal könnyű elkészítéséhez DUAL-ENDED DISH-t alkalmazza. Egyszerűen töltse meg az edényt a kívánt porszínnel. Szórja bele a Perfect Dip port, kerek mosolyvonalat vagy ovális mosolyvonalat készíthet vele. Könnyen használható és tárolható, és kevesebb az anyaghulladéka. Gyors és nagyon egyszerű.

4 990 Ft

PERFECT DIP - ACTIVATOR

ACTIVATOR: Az ACTIVATOR segítségével csökkentjük a szárítási folyamatot azáltal,hogy felgyorsítja a polimerizációs folyamatot. Az összes korábbi rétegben lévő tömítések és a felső réteggel együtt használva tökéletes befejezett megjelenést biztosít.

4 490 Ft

PERFECT DIP - BASE

 BASE COAT: A speciálisan kialakított BASE COAT a Perfect Dip számára egy erős alapot biztosít, ami kiváló por adhéziót biztosít. 

4 490 Ft

PERFECT DIP - TOP COAT

TOP COAT: A többi rendszerhez képest finomabb, ez a TOP COAT tökéletes színt biztosít, és akár 14 napig is magas fényű felületet hoz létre.

4 490 Ft

PERFECT DIP - PREP

PREP: Kezdje a PREP-vel, hogy eltávolítsa a felesleges olajat és nedvességet a körömlemezről. A Prep egyensúlyozza a köröm pH-ját, hogy készen álljon a Perfect Dip-re.

4 490 Ft

PERFECT DIP STARTER KIT

A Perfect Dip Starter Kit-ben mindent megtalál, amire szüksége van, hogy megváltoztassa a köröm színezés módját. Nem számít, milyen képzettségi szintje van, a Perfect Dip mesteri lesz. Ha tökéletes mosolyvonalat szeretne elérni, akkor most könnyebb, mint valaha. Teljes körű körmöket kap minden egyes időszakban. - Élénk színek - Gyors és egyszerű alkalmazás - Akár 14 napos viselet. A csomag tartalma: PREP BASE ACTIVATOR TOP COAT BRUSH RESTAURER DIP DISH CLEAR Dip Por

32 990 Ft