Rock Hard Zselé

Rock Hard Zselé

Porcelán vagy zselé: Melyiket használjam? Nem kell választanod, mind a két megoldás tökéletes. Mi létrehoztuk egy olyan termék családot, ami tökéletesen működik akár egymással mindössze egyetlen monomer használatával.

Bemutatjuk a Rock Hard anyagait, ami az Artistic Nail Design által jött létre. Egyedülálló összetételének köszönhetően egy monomer segítségével két különböző terméket, családot hoztunk vele létre. Nem számít, ha szereted a porcelánt vagy esetleg a zselét tetszeni fog, amit Artistic Nail Design dobott piacra. A legjobb minőségű anyag, amivel valaha is találkoztál.

Ezekben az időkben, ahol minden egyes sarkon szépség szalonokra bukkanhatsz, egyetlen esélyed van a túlélésre "Legyél a legjobb!" Viszont ahhoz, hogy a legjobb legyél Artistic Nail Design tudja ahhoz, hogy sikeres legyél a legjobb minőségű anyagokra és eszközökre van szükséged. Rock Hard termékei legyen az porcelán vagy zselé mind a kettő kiváló választás. Anyagaink kiválóan tesztelve vannak és zseléink előre összekevert állapotban kaphatóak és ugyan olyan erősséget biztosítanak műkörmeidnek, mint egy porcelán, szuper erősek törhetetlenek. SZIKLA KEMÉNY!!!

SOHA SENKI NEM DOBOTT MÉG PIACRA, OLYAN TERMÉKET LEGYEN AZ PORCELÁN VAGY ZSELÉ AMI TÖKÉLETESEN MŰKÖDIK AKÁR EGYMÁS KOMBINÁLÁSÁVAL IS MINT PL. A ROCK HARD AZ Artistic Nail Designtól.

Listázás:
Rendezés:

ENCORE - FEHÉR ZSELÉ (ECSETES)

Tökéletes fehér gél, a francia körmök kialakításához.Tökéletes mosolyvonal készítéséhezErőteljes, vibráló fehérRock Hard termékekhez használhatóKötési idő: 5mp

4 990 Ft

GROUPIE - PINK ZSELÉ (ECSETES)

Világos, barackos gél, amely szikla természetes megjelenést kölcsönöz minden körömlemeznek. A Groupie erősíti az összes ROCK HARD  alkalmazást.könnyű felviteltermészetesebb hatáserősítő funkciókötési idő: 30mp LED/ 2min UV15 ml. 0,5 Fl. Oz.

4 990 Ft

HARDCORE CLEAR ÉPÍTŐ ZSELÉ

Hardcore Clear építő zselé a köröm erősítésére, szerkezetének kialakítására és hosszabbítására tervezték. könnyű használatsűrűkötési idő: 30mp LED/ 2min UV

14 990 Ft

HARDCORE CLEAR ÉPÍTŐ ZSELÉ

Hardcore Clear építő zselé a köröm erősítésére, szerkezetének kialakítására és hosszabbítására tervezték. könnyű használatsűrűkötési idő: 30mp LED/ 2min UV

4 990 Ft

HARDCORE PINK ÉPÍTŐ ZSELÉ

könnyű használatsűrűkötési idő: 30mp LED/ 2min UV

4 990 Ft

HARDCORE WHITE ÉPÍTŐ ZSELÉ

könnyű használatsűrűkötési idő: 30mp LED/ 2min UV

4 990 Ft

HEADLINER - CLEAR ECSETES ZSELÉ

Kristálytiszta és kemény fényzselé. Nincs más kemény fényzselé, amely úgy ragyog, mint ez ... ez a show sztárja.15 ml. 0,5 Fl. Oz.átlátszóutolsó lépése a munkánakfényzselékötési idő: 40mp LED / 2min UV 

4 990 Ft

OPENING ACT - SAV MENTES PRIMER 15ml

Teljesen savmentes, tapadás elősegítő folyadék, ami teljesen nem szárad meg, hanem marad egy ragacsos rétege.Vékonyan kell felvinni,  csak a természetes körömlemezre. Ez a ragacsos rész kétoldalú ragasztóként fog működni a körömlemez és a rákerülő anyag között.Takarékosan használjuk, mert túlzott használat esetén felváláshoz vezethet!

1 990 Ft

PINK ROCKER ECSETES ZSELÉ 15ML

Világos, púderes, rózsaszín gél, amely szikla rózsaszín megjelenést kölcsönöz minden körömlemeznek. A PINK ROCKER erősíti az összes ROCK HARD alkalmazásokat.könnyű felvitelsötétebb rózsaszín színt kölcsönöz erősítő funkciókötési idő: 30mp LED/ 2min UV15 ml. 0,5 Fl. Oz.

4 990 Ft

ROCK HARD SABLON 100DB-os

Tökéletes sablon felhelyezéshez fejlesztették ki, kiváló ívtartású, nagyon jól formázható.A Rock Hard Get Bent Sablon erős, fekete és ezüst kialakításának köszönhetően, minden jól látható így az építés egy álom vele! Kiváló minőségű ragasztó, megakadályozza a csúszást, megtartja a formát.Segítő vonalainak köszönhetően a forma kialakítás nagyon egyszerű minimális reszelés szükséges csak miután végeztünk.A doboz 100db sablont tartalmaz.

1 990 Ft

ROCK HARD SABLON 12x100DB DISPLAY

Tökéletes sablon felhelyezéshez fejlesztették ki, kiváló ívtartású, nagyon jól formázható.A Rock Hard Get Bent Sablon erős, fekete és ezüst kialakításának köszönhetően, minden jól látható így az építés egy álom vele!Kiváló minőségű ragasztó, megakadályozza a csúszást, megtartja a formát.Segítő vonalainak köszönhetően a forma kialakítás nagyon egyszerű minimális reszelés szükséges csak miután végeztünk.A display 12x100db sablont tartalmaz.

20 990 Ft

ROCK HARD SABLON ROLL (300DB)

Tökéletes sablon felhelyezéshez fejlesztették ki, kiváló ívtartású, nagyon jól formázható.A Rock Hard Get Bent Sablon erős, fekete és ezüst kialakításának köszönhetően, minden jól látható így az építés egy álom vele!Kiváló minőségű ragasztó, megakadályozza a csúszást, megtartja a formát.Segítő vonalainak köszönhetően a forma kialakítás nagyon egyszerű minimális reszelés szükséges csak miután végeztünk.

4 990 Ft

ROCK HARD ZSELÉ KEZDŐ KÉSZLET

Rock Hard kezdő készlet mindent tartalmaz, amire csak szükséged lehet az induláshoz!KEZDŐ CSOMAG Tartalma:Groupie, Pink Rocker, Opening Act, Hardcore Pink, Hardcore White, Hardcore Clear, Headliner, Encore, Oval #9 ecsetRock Hard sablon (100db)

24 990 Ft