Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Artistic Nail Design – a színfalak mögött…

Az Artistic Nail Design a folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően, olyan termékeket hozott létre, amelyek könnyen kezelhetőek, így remek eszközéül szolgál a szakma művészeinek, hogy megvalósítsák elképzeléseiket.

Az Artistic Nail Design céget a World Champion Nail Artist társaság illetve Alisha Rimando Botero vezeti.

Alisha 18 év munkatapasztalatával járul hozzá a cég fejlődéséhez. Egyedi látásmódjának köszönhetően - mely párosul a kiváló szakmai tudásával és tapasztalatával - érték el a cég rohamos fejlődését és terjedését a körmös piac világában.

Nagy büszkeség, hogy a cég kiváló termékekkel rendelkezik, széles skálával, egészen a sima lakkoktól a por+folyadék rendszerig, megtalálhatóak a különböző termék családok. Ezek a termékeink folyamatos tesztelések alatt állnak a saját laboratóriumainkban, mellyel megpróbáljuk kiszolgálni a jelenlegi piac igényeit és elvárásait.

A cég a sikereit, saját művészei által érte el, hisz maga oktatta ki saját szakembereit azáltal, hogy a megfelelő termékeket adta a kezükbe és így együtt fejlesztették tovább.

Köztudott, hogy egy tökéletes termék abban rejlik minél több mester áll a háta mögött. Egyre többen nyernek versenyeket, bajnokságokat azáltal, hogy a termékeket használják.

Fontos szerepet játszik a cég fejlődésében a termék fejlesztés mellett a munkaerő képzése, hiszen belátták azt, hogy úgy válhatnak profikká, ha mind a termékeket és szakembereket egyaránt folyamatosan fejlesztik és képzik. A márka magja a kivételes színek. Minden árnyalatunkat egyedileg az inspiráció révén tervezünk meg, és saját egyedi történetük van. Évente 6 kollekciót állítunk elő, hogy folyamatosan biztosítsuk a körömművészek színpalettáját.

A több mint 150 gyönyörű gél lakk mellett az Artistic Nail Design professzionális körömművészeti eszközöket és kivételes minőségű kemény zseléket és kiváló minőségű LED-es lámpákat kínál. Ezt bizonyítja az is, hogy termékeit egyre szélesebb körben kedvelik, a frissen végzett szakmabelitől a profi körmösökön át, egészen a hollywoodi sztárokig.

Fun. Edgy. Exclusive - A lehetőségek végtelen tárháza a művészi körmök készítésében…