SOLE-FUL 24DB-os DISPLAY

SOLE-FUL 24DB-os DISPLAY
  • 24 990 Ft
  • Cikkszám: 2400020
  • Kiszerelés: DB
  • Készletinfó: Raktáron


Sole-ful (24doboz)


Ez a 24dobozos kiszerelés mind a 4 fajta illatot tartalmazza, mindegyik illatból 6 doboz* van.


1,RELAX 

Levendula és zsálya kivonata pihenteti a bőrt és nyugtat

 

2, REBALANCE 

Kukui és Goji bogyó kivonatok a bőr és az érzékszervek egyensúlyát hozza helyre.

 

3, RECHARGE 

A narancs és a citrom kivonatok újraélesztik a bőrt és az érzéseket.

 

4, REHAB 

A gyömbér- és zöldtea kivonatok frissítik a bőrt és az érzékeket.


Ahol a művészet egyedivé lesz, egyúttal azt is jelenti: ahol a művészet találkozik a talppal. A kreatív szellem szívében nyugodt lélek lakik.


Ragadd meg a pillanatot, csillapítsd le a zűrzavart és a Sole-ful termékeivel fókuszálj befelé.


A vendégek gyengéd manikűr és pedikűr kezelése még sosem volt ilyen könnyű, és igényeik szerint testre szabott.


A 4 egyedi aroma a hangulati elemből, a REBALANCE (egyensúly helyreállító), REHAB (rehabilitáló), RELAX (pihentető), RECHARGE (újra töltő), kiválaszthatják a kívánt élményt a szakemberek és felajánlhat a vendégeik hangulatának megfelelő szolgáltatást.

Teljes 4 lépéses pedikűr,manikűr minden dobozban.


A  felhatalmazást ad az egyensúly helyreállítására, relaxálására, újratermelésére és újratöltésére, az elme, test és talp tökéletes megújulásáért. A kényelmet és a tisztaságot növeli a hangulatváltozó aromákkal és higiénikus csomagokkal. 


4 féle aromában kapható, mely 4 tasakot tartalmaz:


Egy kis luxust biztosít a mindennapokban, hogy jobban érezd magad, hangulatmódosító illó olajainak köszönhetően a hatás garantált! Higiénikus csomagolásának köszönhetően, biztosan annyi anyagot fogsz használni, amennyire szükséged van és ez senki más bőrével nem fog érintkezni. Ez a 4 csoda csomagocska CSAK RÁD VÁR!Áztató só - 28g - Egyedi ásványi összetevőinek köszönhetően, tisztít/megtisztít felkészítve ezzel a bőrt a következő lépésre ami a Maszk.


Maszk - 20g - A természetes agyag maszk gyorsan felszívódik felpuhítja a bőrt és a káros anyagokat a bőr felszínére hozza, ezzel előkészítve a bőrt a következő lépésre, ami a radír.


Radír - 20g - Vidd fel a radírt a maszkra és távolítsd el az elhalt hámsejteket vele, finom körkörös mozdulatokkal, majd mosd le.


Vaj - 20ml - Élvezze az extra tápláló Shea vajnak köszönhetően a masszázst, amely a tápláló olajok és növényi kivonatokkal védi és hidratálja a bőrt, ezáltal pihe puha lesz.*A doboz mind a 4 terméket tartalmazza (áztató só, maszk, radír, vaj)

 


CSAK CSOMAGBAN KAPHATÓ!