REBALANCE SEA MIST

REBALANCE SEA MIST
  • 1 190 Ft
  • Cikkszám: 2400005
  • Kiszerelés: DB
  • Készletinfó: Raktáron


REBALANCE SEA MIST *

Kukui és Goji bogyó kivonat, egyensúlyba hozza a bőrt és nyugtat.
 -nak köszönhetően a teljes relaxálás garantált. Helyre állítja az egyensúlyodat, rehabilitál, feltölt, az igazi lelki megfiatalodáshoz elengedhetetlen.


Egy kis luxust biztosít a mindennapokban, hogy jobban érezd magad, hangulatmódosító illó olajainak köszönhetően a hatás garantált! Higiénikus csomagolásának köszönhetően, biztosan annyi anyagot fogsz használni, amennyire szükséged van és ez senki más bőrével nem fog érintkezni. Ez a 4 csoda csomagocska CSAK RÁD VÁR!Áztató só - 28g - Egyedi ásványi összetevőinek köszönhetően, tisztít/megtisztít felkészítve ezzel a bőrt a következő lépésre ami a Maszk.


Maszk - 20g - A természetes agyag maszk gyorsan felszívódik felpuhítja a bőrt és a káros anyagokat a bőr felszínére hozza, ezzel előkészítve a bőrt a következő lépésre, ami a radír.


Radír - 20g - Vidd fel a radírt a maszkra és távolítsd el az elhalt hámsejteket vele, finom körkörös mozdulatokkal, majd mosd le.


Vaj - 20ml - Élvezze az extra tápláló Shea vajnak köszönhetően a masszázst, amely a tápláló olajok és növényi kivonatokkal védi és hidratálja a bőrt, ezáltal pihe puha lesz.*A doboz mind a 4 terméket tartalmazza (áztató só, maszk, radír, vaj)

 


CSAK CSOMAGBAN KAPHATÓ!